Sayfalar

16 Kasım 2010 Salı

Ukraynada Rusça Eğitimi


Neden Rusça Öğrenmelisiniz

Türkiyede birçok kişi İngilizce bilmekte ancak Rusça bilen kişi sayısı oldukça az. Oysa Rusça konuşan ülkelerle (BDT-Rusya-Ukrayna vb) Türkiye arasındaki ticaret ve turizm hacmi oldukça genişlemiştir. Bu alanda çalışacak Rusça bilen kalifiye elaman ihtiyacı da giderek artmaktadır.Rusça bilenlerin sayısı belkide açığı kapatmaya yetmemektedir.

Biz nereyi öneriyoruz

Biz size Ukraynayı öneryoruz Ukrayna’da Rusça dil eğitimi için önereceğimiz en uygun şehirde Simferopol’dür diye düşünüyoruz. Simferopol’ün nüfusu 400.000 civarındadır. Sinop’tan feribotla 5 saatte, İstanbul’dan uçakla 1 saate gidebileceğiniz bu şehir Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyetinin başkentidir. Simfepol, Sinop’un karşısında olup Sinop’a sadece 240 km uzaklıkta bir turistik merkezdir. Ayrıca Simferopol, Ukrayna’nın diğer bölgelerine, özellikle Kiev’e nazaran hayat pahalılığı en az olan bölgedir. Ayda 450$’a rahat bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Diğer alternatifleride sitemizde sık sık sizlere ileteceğiz yinede daha detaylı bilgi almak için lütfen iletişim bilgilerinde bizlere ulaşın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder