Sayfalar

27 Mart 2012 Salı

Ukrayna Kentleri (Donetsk)


Şehrin çevresinde pek çok kömür madeni olması nedeniyle Ukraynanın en önemli metalurji merkezidir.Ülkenin güneydoğu kısmında yer alır.Ülkenin doğu kısmında yer alması hasebiyle rusça eğitimi için ideal bir kenttir,çünkü ülkenin hatırı sayılır bir nüfusu bulunmaktadır.

Şehirde önemli üniversitelerde bulunmaktadır,bunlardan bir taneside Donestk milli üniversitesidir okulda mühendislik fakültesi,çevre bilimleri,metalurji fakültesi,bilgisayar bilimleri ve iktisat fakültesi gibi pek çok bölüm bulunmaktadır.

Donestk üniversitesine kayıt olmak yada daha fazla bilgi için bizleri arayabilirsiniz.

Murat Şirin 0537 989 8066
Zeki Eyüboğlu 00380632195353

21 Mart 2012 Çarşamba

Ukrayna Kentleri (Zaporojiya)


Zaporojiya 1770 yılında kurulmuş turistik bir kenttir.Kurulduğu ilk dönemlerde Kenti türklerden koruması için çin seddine benzer sedler kurulmuştur.Güney ukraynaya yaklaşık 250 kilometre uzaklıkta bulunan kentten aynı zamanda dinyeper nehride geçmektedir.

Kentte çok iyi rusça kurslarıda bulunmaktadır.

14 Mart 2012 Çarşamba

Ukrayna Kentleri (Dnipropetrovsk)


Şehir dinyeper nehrinin hemen kenarına kurulmuştur.1768 yılında rusların eline geçmiştir.Ukraynanın 4.en büyük kentidir.Sağlık endüstrisinin kalesidir Ukrayna için.Şehri ziyaret için en ideal zamanlar bahar aylarıdır hatta en iyi zamanlama için mayıs ve nisan aylarını verebiliriz.

sovyetler birliği zamanında kapalı şehir ilan edilen dnipropetrovsk ukraynanın bağımsızlığını kazanmasıyla tekrar normal hayata dönebilmiştir.

Kentle ilgili daha çok bilgi ve rehberlik için

0537 989 8066
00380632195353


Ukrayna Kentleri (Yevpatoriye)


Kırım özerk cumhuriyetine bağlı bir şehirdir.Uzun yıllar osmanlılar tarafından idare edilmiştir.Osmanlı,Fransa ve İngiltere ile rusya arasında geçen savaştan sonra yevpatoriya ismini almıştır.Şehirde osmanlı döneminden kalma mimar sinan eseri cuma camiide bulunmaktadır.Şahsen o muhteşem eseri ziyaret edebilmiş olmanın mutluluğunu yaşadım.

Yevpatoriya önemli termal sağlık merkzkerinide bünyesinde barındırır.Kent en çok öğrenci gönderdiğimiz kent olan simferepol kendtine vasıta ile yaklaşık 2 saattir,aslında mesafe bu kadar uzak değildir ancak yolların aşırı kötü olması mesafeyi uzatmaktadır.

Kent için gruplara veya şahıslara yönelik rehberlik faaliyetlerimiz mevcuttur.Yevpatori kenti ve bu kentle ilgili eğitim ve diğer konular için lütfen bize ulaşınız..

Murat Şirin

0537 989 8066

9 Mart 2012 Cuma

Kefe (Feodosiya)


Tatarca kefe,rusça feodosiya Kırım özerk cumhuriyetine bağlı bir liman şehri.Şehir defalarca kez el değiştirmiş 1475 te osmanlıların hakimiyetine giren şehir barış ve huzur içinde 1783 yılına kadar osmanlıların elinde kalmış.


Bu tarihten sonra Rusya yönetimine giren şehir 2.dünya savaşı sırasındada pekçok kez el değiştirmiş.Şehir eski yapıları barındıran mistik yapısına avrupai bir hava vermiş ve oldukça ilginç bir görüntü elde etmiş.

Sadece bu şehiri ziyaret etmek için bile ukraynaya gidilebilir,ne için giderseniz gidin mutlaka iyi bir rehberle gezin ukraynayı,rehberlik hizmetleri ve ücretleri ile ilgili bilgiyi kurumumuzda elde edebilirsiniz....


Murat Şirin... 0537 989 8066
Zeki Eyüboğlu... 00380632195353

Sivastopol Teknik Üniversitesi



Akyar olarakda bilinir ki zaten sivastopol ismi rusçasıdır.Rusyanın en büyük dünyanın en büyük ikinci askeri deniz üssü bu kenttedir.Kentin nüfusu yaklaşık olarak 500.000 kişidir.Şehir ülkenin en büyük üniversitlerinden biri olan sivastopol teknik üniversitesinede sahiptir.



Halihazırda pekçok Ukrayna üniversitesine öğrenci gönderimimiz mevcut Sivastopol Teknik üniversiteside bunlardan biri Sovyetler birliği döneminde kurulan üniversite ukrayna bağımsızlığını kazandıktan sonra ''Sivastopol teknik üniversitesi'' adını almıştır.Disiplinli eğitimi Avrupa ve ABD de kabul edilen diplomaları ile pekçok öğrencinin tercihinde rol oynamıştır.Sizde Türkiyede dershaneye vereceğiniz para kadar bir para ile dünya çapında popüler bu okulda eğitim alabilir anadiliniz gibi rusça konuşabilir ve rakiplerinizden bir adım önde olabilirsiniz.Bunun için tek yapmanız gereken bize ulaşmak


Murat Şirin... 0537 989 8066
Zeki Eyüboğlu... 00380632195353

8 Mart 2012 Perşembe

Kırım Enerji Üniversitesi


1996 yılında eğitim hayatına merhaba demiş bir üniversitedir.Nükleer enerji ve diğer enerji kaynaklarının verimli kullanılması ile alakalı pratik yoğun bir şekilde desteklenmiş eğitim sunar.


Üniversite bünyesinde eğitim tesisleri,laboratuarlar ve IR-200 reaktörü bulunmaktadır.Eğitim simülatörleride bulunmaktadır.Eğitim dili rusçadır ve öğrenciler 10 aylık bir hazırlık döneminden geçerler rusçalarını üniversite hayatındada kullanabilecek düzeye gelinceye kadar.


Bütün okullarımızda olduğu gibi bu üniversiteyede kayıt olmak istediğinizde tek yapmanız gereken bizlere ulaşmak gerisini biz hallederiz sıkıcı yazışmalar,vizenizin alınması,ukraynada olduğunuz sürece her an danışmanlık bizim standart hizmetlerimizdendir.İsterseniz Türkiye ofisini isterseniz ukrayna ofisini arayabilirsiniz

Murat Şirin... 0537 989 8066
Zeki Eyüboğlu... 00380632195353

Kırım Tıp Üniversitesi


Kırımın en iddialı üniversitelerinden biridir.1962 yılında sovyetler birliği döneminde kurulmuştur kampüs bünyesinde yüzme havuzu,spor salonları,dinlenme mekanları ve cami kilise gibi yapılar dahi mevcuttur.

Bu üniversitede eğitiminizi ancak rusça alabilirsiniz,bunuda 10 aylık çok profesyonel bir hazırlık döneminden sonra rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.Şunuda hatırlatmakta fayda var bu üniversitenin ve danışmanlığını yaptığımız tüm üniversitelerin hazırlık sınıflarından faydalanabilirsiniz yani illede hazırlık okuyacağınız bölümde üniversiteyide okuyacaksınız diye bir durum sözkonusu değil,buradan alacağınız sertifika tüm ukraynada geçerli olacağı için bütün üniversitelerde kullanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve kayıt için

Türkiye ofis murat Şirin 0537 989 8066
Ukrayna ofis Zeki Eyüboğlu 00380632195353

Femen Yine Soyundu


Dünya gündemindeki hemen herşeyi eleştirip protesto etmeye çalışan , Ukraynalı kadın hareketi Femen, bu sefer İstanbulda kadın hakları için soyundu.

Femen'in İstanbul’da Sultanahmet Meyda’nıda yaptığı eylem ise çok hızlı bitti. Femen üyeleri polisler tarafından çok hızlı bir şekilde gözlatına alındı.Akşam saatlerinde ise sağlık muayenesine gönderildiler yüksek ihtimalle cuma akşamıda sınırdışı edilecekler.

Femenin eylemi Ukraynadada yakından takip edildi.

6 Mart 2012 Salı

Ukraynada Bir Yıllık Üniversite Eğitiminin Maliyeti


Ukraynada üniversite eğitimi almanın Faydalarından önceki yazılarımızda bahsetmiştik.Bu yazımızda ise böyle bir eğitimin bir yıllık maliyetinin gerçekçi bir özetini sizlere aktarmaya çalışacağız.

Ukraynada bir yıl eğitim almanın maliyeti konaklama,eğitim harcı,havaalanı karşılama,davetiye ve danışmanlık ücreti dahil 3990 USD dir.Peki bu ücretler haricinde sizlerin ne gibi masrafları var ? öncelikle şunu söylemek isterizki ukraynada yaşam maliyetleri türkiyeye kıyasla genelde daha düşüktür söz gelimi ukraynada ortalama bir lokantada 3 çeşit yemeğe yaklaşık 50 grivna ödersiniz (6 usd).Toplu ulaşım ise oldukça uygundur yol biletleri ortalama 2 grivnadır ( 1 usd=8 usd) eğlence hayatı yine ucuz olan sektörlerdendir,ortalama mekanda 2 kişiliik bir eğlenceye yaklaşık olarak sadece 150 Grivnadır.

Yıllık sağlık sigortası masrafı 80 USD dir