Sayfalar

15 Haziran 2012 Cuma

Ukrayna'da Üniversite Eğitimi


LYS'yi Kazanamadım Diye Üzülmeyin! Lise Diplomanızı Getirin, Sınava Girmeden İstediğiniz Bölümü Çok Ekonomik Fiyatlarla Okuyun.

Ukrayna üniversite eğitimi için son yıllarda en çok tercih edilen ülkelerden birisidir.Ukrayna’da kaliteli eğitim verilmektedir. Son yıllarda gelişen ülkeler arası ilişkiler sayesinde YÖK Ukrayna üniversitelerini tanımakta ve diplomalarına denklik vermektedir.

Ukrayna Doğu Avrupa'nın en önemli üniversitelerine ev sahipliği yapıyor.

Sovyetler Birliği döneminde ülkenin en önde gelen üniversitelerine ve akademik kadrolarına sahip olan Ukrayna, bu geleneği ve mirası günümüzde de sürdürmektedir. Akademik kadroları, başarıları, buluşları ve potansiyelleri ile dünyaca ün yapmış olan Kiev Politeknik, Taras Schevchenko, Ulusal Havacılık ve Uzay Üniversitesi gibi üniversiteler günümüzde dünyanın her yerinden binlerce öğrenciyi Ukraynada üniversite eğitimi almaya çekiyor.

Ukrayna'da eğitim almak Türkiye'den bile ekonomik!

Kaliteli,ekonomik eğitim ve yaşam maliyetleriyle dünyaya açılan Ukrayna’da eğitim almak gerçekten de çok cazip. Ukraynada hem eğitim, hem konaklama, hem de sosyal gider maliyetleri, ülkemizdeki ailelerin rahatlıkla karşılayabilecekleri seviyede olup,  Türkiye'den bile daha ekonomiktir. Ukrayna'da üniversitelerin büyük bölümünde okul harcı ve yurt dahil toplam yıllık maliyet ortalama 2500 - 3000 USD arasındadır.

LYS derdine son! Lise diplomanızla kayıt olup, Ukrayna üniversitelerinde istediğiniz bölümü okuyabilirsiniz.

Üniversite sınavını kazanamadım diye endişe etmeyin. ELT size Ukrayna üniversitelerinde istediğiniz bölümü okumanız için mükemmel bir destek veriyor. Ukrayna’da üniversite eğitimi için sınav şartı aranmıyor. İlk yıl hazırlık eğitiminin ardından istediğiniz üniversitede, dilediğiniz bölümü okuyabilecek, üniversite mezunu olmanın gururunu siz de yaşayabileceksiniz.

Ukraynada alınan üniversite diplomaları hem Avrupa Birliğinde hem de Türkiye'de tanınıyor! Diplomanıza YÖK denkiği alabilirsiniz.

Avrupa ülkelerinde üniversiteler arası tanınma, işbirliği ve öğrenci değişimini mümkün kılan Bologna anlaşmasını imzalayan ülkelerden biri olan Ukrayna'da alacağınız diplomalar tüm Avrupa'da geçerli. Bologna anlaşmasını Türkiye de imzaladığı için diplomanız Türkiye'de de geçerli olacaktır. Türkiye ve Ukrayna arasında gelişen ikili ilişkiler sonucunda YÖK Ukrayna üniversitelerini tanımakta ve diplomalarına denklik vermektedir.

Hem üniversite mezunu olun hem de Rusça ve Ukraynaca dillerini öğrenerek donanımlı hale gelin!

Ukrayna'da eğitiminizi dilerseniz Ukraynaca dilerseniz Rusça ya da İngilizce olarak alabilirsiniz. Özellikle günlük yaşamda birbirine çok yakın olan Rusça ve Ukrayna dilleri aktif olarak kullanıldığından, Ukrayna'da eğitim alan öğrenciler bu iki dile de hakim olarak mezun olmakta ve Türkiye'de bu özellikleri ile büyük avantaj elde etmektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder